Scroll verder

Troeven

Ontdek het verschil in ruimte, privacy en woonbeleving

Met slechts 15 buitengewone villamenten op een domein van meer dan 57 are is Halure een toonbeeld van ruimte, comfort en woonbeleving. Met oppervlaktes van 152 m2 tot 248 m2 is elk villament buitengewoon ruim.

Plafondhoge ramen en leefterrassen / tuinen aan weerzijdes maken de villamenten van Halure échte doorzonwoningen. Het hele jaar door geniet u van natuurlijk licht. De prachtige zichten op de fruitboomgaard en het natuurlandschap vervelen nooit.

De rust van elke bewoner is gegarandeerd, zowel binnen als buiten. Met een slimme architectuur, uitmuntende akoestiek en doordacht groenscherm is er een maximum aan privacy én een minimum aan geluid.

We zijn heel tevreden over GLAUDIS. Ze dachten echt met ons mee en tilden ons villament naar een nog hoger niveau.

Bewoners Glaudis project

Uniek in ruimte en vorm

Met Halure kiest u voor buitengewoon kwalitatief wonen. Net zoals onze andere projecten, blinkt elk villament uit in woonbeleving. Slimme ontwerpen met een hoge belevingswaarde gaan hand in hand. De leefruimtes zijn zeer lichtrijk met aan de ene zijde het levendige straatzicht en aan de andere zijde het zicht op de rustige natuur en de boomgaard.

Door ongeëvenaarde GLAUDIS-kwaliteitsnormen, uniek in het woonlandschap, overstijgt elke ruimte het functionele. We combineren grote leefruimtes met een uitmuntende afwerking volledig op maat en de smaak van de klant.

Energiezuinig comfort en duurzaamheid

In een tijd waarin duurzaamheid van ecologisch én economisch belang is, fungeert Halure als een voorbeeldproject. Geothermie is de meest efficiënte, energiezuinige en ecologische manier om te verwarmen. Met een geothermisch veld halen we energie uit de bodem via meerdere diepteboringen.

Elk villament wordt individueel via het vloerverwarmingsnet op een natuurlijke wijze verwarmd en gekoeld.

Samen met de inzet van uitsluitend duurzame bouwmaterialen en technieken verzekeren we hiermee de algemene kwaliteit, duurzaamheid en de waarde van het hele gebouw en haar omgeving voor de huidige en toekomstige generaties.

Bijzondere buitenruimtes

Kwalitatief wonen wordt nog fijner met bijzondere buitenruimtes. Halure wordt omringd door weelderig groen, een natuurlijke bloemenweide en fruitboomgaard die tal van zithoekjes en schaduwplekken biedt.

Alle villamenten hebben opvallend ruime leefterrassen waar u ongestoord kan genieten van de eigen unieke zichten op de omgeving en het groen. Bij de villamenten op het gelijkvloers loopt het terras naadloos over in een privatieve tuin aan de voor- en achterzijde. Zo worden de terrassen in elk seizoen van het jaar een echt verlengstuk van de leefruimte.

Thuis in het groen

In Halure woont u op een uitgestrekt domein van meer dan 57 are. Alles ademt rust en klasse. Een groenscherm van verschillende hagen en bomen en de inplanting van het gebouw dieper op het terrein garandeert de privacy en de rust van elke bewoner.

Via de brede traphal of de privé-tuintjes wandelt u meteen de natuur in. Het weidse uitzicht op de achterliggende natuurlandschappen maakt het plaatje compleet. ’s Avonds worden de tuin en het gebouw subtiel uitgelicht, voor een gezellige sfeer en een verhoogde veiligheid.

Veilige toegang en parkeren

De toegang met badgecontrole van Halure garandeert uw veiligheid en privacy. Bezoekers parkeren hun voertuig op de private, bovengrondse parkeerplaatsen terwijl u uw wagen veilig ondergronds stalt. Van daaruit neemt u rechtstreeks de lift tot aan uw villament. Aan de zijde Luikersteenweg is in de groene haag enkel een discrete voetgangers- en fietseninkom voorzien. Er is bovengronds een grote gemeenschappelijke, overdekte fietsenstalling voorzien. Uiteraard kan u uw fiets ook in uw individuele berging stallen. Het volledige domein wordt omheind en voorzien van een automatische schuifpoort die het geheel afsluit. De inrit van de ondergrondse parkeerkelder is bereikbaar via de Ploegstraat.

Slimme & stille woning

Om uw wooncomfort naar het hoogst mogelijke niveau te tillen, rusten we elk villament van Halure uit met een geïntegreerd domotica-systeem. Van het aansturen van licht en geluid, tot verwarming en het ontvangen van bezoekers: u heeft uw woning letterlijk bij de hand.

Er is een ‘in-house’ scherm in de leefruimte, maar ook met uw smartphone of tablet stuurt u alles eenvoudig aan. Het systeem optimaliseert uw energiebeheer en verhoogt de veiligheid. In Halure verbetert technologie uw wooncomfort en gebruiksgemak. Het verhoogd akoestisch niveau garandeert u alle rust en onze belofte van een optimale woonbeleving.

GLAUDIS heeft een zeer goed oog voor detail en een afwerking die met geen enkel andere partij te vergelijken is.

Bewoners Glaudis project