Scroll verder

Aanbod

Buitengewoon natuurlijk en elegant wonen in Hasselt

Halure huisvest 15 buitengewoon ruime villamenten en ligt in rechte lijn 3 km van Hasselt-centrum. Het domein sluit aan met het centrum van Rapertingen, waar we alle directe faciliteiten rond ons hebben. U ontdekt er de unieke mix van kwaliteit, privacy, natuur en open ruimte.  
Verborgen in een uitgestrekt groenlandschap met eigen boomgaard en toch vlot bereikbaar. Vanuit deze uitstekende locatie heeft u elke dag de keuze tussen het gezellige dorpsgevoel of het bruisende stadsleven.

Verkocht

0%

Werken uitgevoerd

0%

Interieur op maat

Het echte maatwerk start bij uw binnenafwerking. Samen met onze klanten hebben we een zeer uitgebreide ervaring en portfolio voor de binnenafwerking uitgebouwd. Het is dan ook de grootste voldoening om uw villament tot in de puntjes te kunnen opleveren, verhuisklaar.

Ons interieurteam integreert naadloos het GLAUDIS maatmeubilair in het grondplan van uw villament. Naast het basis keuken- en badkamerontwerp, zijn tal van maatwerkoplossingen mogelijk. Binnenschrijnwerk, bijzondere materialen voor vloeren, wanden, verlichtingsarmaturen, schilderwerken, gordijnen en vele andere details maken uiteindelijk uw villament de perfecte “hideway”.

Wilt u verder geïnspireerd raken? Ontdek hier de look & feel van onze laatste realisaties.